Gratis verzending boven €30
Gratis verzending boven €30

Over ons

Ons doel
ONS DOEL IS OM VROUWEN ZICH STERKER TE LATEN VOELEN

Weet jij wat het geheim van een lang en gezond leven is? Het zijn eiwitten. Eiwitten versterken ons lichaam, maken ons gezonder en helpen ons om om een langer leven te leiden.

Wij willen ervoor zorgen dat vrouwen een gezonder leven kunnen leiden.
Wij leiden de eiwitrevolutie! We hebben sinds 2017 meer dan 350.000 vrouwen geholpen om zich sterker te laten voelen. Het bedrijf werd opgericht door twee universiteitsstudenten die niet goed wisten welke eiwitten geschikt zijn voor vrouwen. Alle producten werden ontwikkeld en ontworpen voor een mannelijk publiek, terwijl meisjes net zo veel behoefte hebben aan eiwitten als hun mannelijke collega’s.


Net als geld en macht, zijn eiwitten niet alleen voorbestemd voor mannen. Vrouwen verdienen het om sterker te worden. Dit is de reden waarom wij producten maken voor vrouwen. Wij zijn een team dat de gevoelens van vrouwen begrijpt, we weten hoe het is om je ongemotiveerd te voelen en dat vooruitgang zeer langzaam gaat. We weten echter ook hoe het voelt om je geweldig te voelen!

WAAR WE VOOR STAAN
WE ZIJN TRANSPARANT

Wat je ziet, is wat je krijgt. Wij staan achter alle producten die door ons worden geproduceerd en die jij bestelt. Wij garanderen je een goed resultaat.

WIJ INSPIREREN JOU

Wij willen absoluut het beste voor je. Wij zullen je blijven motiveren om ervoor te zorgen dat je de hoop niet opgeeft. Wij zullen je helpen om je doel te bereiken. Ons doel is om je sterker te laten voelen.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Geloof ons als we zeggen dat wij altijd voor je klaarstaan. Wij zijn er voor je en willen je helpen om je doel te bereiken. Je verdient het om de beste versie van jezelf te zijn.

WIJ BEGRIJPEN HOE JIJ JE VOELT

Wij begrijpen je. Het leven loopt niet altijd over rozen. Het leven is niet zwart en wit. Het is onmogelijk om je altijd goed te voelen, maar wij weten dat je er morgen weer zult staan.

WIJ ZIJN ANDERS

Het lichaam van elke vrouw is anders. Alles wat wij doen en waar wij voor staan, is om je goed te laten voelen en je er goed uit te laten zien. Fysieke en mentale kracht zijn allebei even belangrijk. 

WIJ ZIJN GIRLPOWER

Door wie blijft de wereld draaien? VROUWEN. Wij zullen je irritante BFF zijn, die je nooit laat opgeven. Je kunt het!