Geeft terug

Je kunt je product binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Neem contact met ons op door een email te sturen naar "enter customerservicemailhere" en vermeld daarin je bestelnummer en reden van terug sturen.

Wij hebben geen gratis retourzendingen maar wij helpen jou graag aan een retourlabel. Dit kost 8 euro die wij in mindering brengen op het bedrag dat wij aan jou zullen terugbetalen.


Houd er rekening mee dat je recht op retournering niet van toepassing is op de volgende soorten producten:

  • Producten met een verbroken verzegeling of verpakking
  • Artikelen die over de houdbaarheidsdatum heen zijn of oud zijn.
  • Producten met speciale voorwaarden
  • Niet teruggenomen verpakkingen 

Neem gerust contact op met onze klantenservice als je niet zeker weet of het product wel of niet geretourneerd kan worden.

Om een pakket te retourneren mail dan jouw naam en bestelnummer met de geselecteerde artikelen die retour gaan.Vermeld wel de reden waarom deze artikelen geretourneerd moeten worden. Vernoem de e-mail met RETOUR + je eigen ordernummer.

Wanneer wij jouw e-mail hebben verwerkt, krijg je van ons een e-mail met jouw retourlabel.

De goederen moeten wen voldoen aan onze criteria die onder retourneren en klachten vallen. Als deze criteria niet voldoen aan het pakketje kan het verzoek geweigerd worden.

Het kan tot 14 dagen duren vanaf het moment dat een retourzending is verzonden, totdat wij deze hebben ontvangen en verwerkt. Vanaf het moment dat een retourzending door ons is afgehandeld wordt het geld binnen 7 dagen teruggestort.