Ons doel

ONS DOEL IS VOOR EMPOWER VROUWEN

Wil je het geheim van het leven weten? Het is proteïne. Eiwit is de basisbouwsteen van ons lichaam, waardoor we gezonder worden en we langer leven.

We willen vrouwen helpen gezonder te leven.

We leiden de eiwitrevolutie. Sinds 2017 hebben we meer dan 350.000 vrouwen in staat gesteld. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht door twee universiteitsstudenten die nog niet wisten welk type eiwit geschikt was voor vrouwen. Alle eiwitten waren gericht op mannen, met mannelijke verpakkingen die worden gebruikt door mannen en mannelijke bodybuilders, hoewel vrouwen net zoveel eiwitten nodig hebben.

Net als geld en macht is eiwit niet alleen voor mannen. Vrouwen verdienen het om sterker te worden. Daarom produceren we eiwitten voor vrouwen. We zijn een team, we weten hoe het is-we weten hoe het is om ons ongemotiveerd en traag te voelen om vooruitgang te boeken. Maar we weten ook hoe het is om je verdomd goed te voelen!

WAT WE VOOR STAAN

WAT WE VOOR STAAN

Wat je ziet is wat je krijgt. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor al onze producten rechtstreeks van onze fabriek naar uw huis, zodat u de resultaten kunt zien.

We begrijpen

We begrijpen dat zoiets gebeurt. Het leven is niet zwart en wit. Het is onmogelijk om 24/7 de wereld volledig onder controle te hebben, maar we weten dat je er morgen weer bij bent.

WIJ INSPIREREN

We laten je geen genoegen nemen met minder dan je verdient. We zijn hier om je te motiveren om niet op te geven. Wij helpen u om uw doel te bereiken. Ons doel is om je kracht te geven

WIJ ZIJN VERSCHILLEND

Al onze vrouwen zijn er in verschillende soorten en maten. Alles wat we doen en waar we voor staan, is erop gericht je een goed gevoel te geven en er goed uit te zien. Ware kracht, fysiek en mentaal, is van even groot belang.